Permanent Makeup

 

Ønsker du en nemmere hverdag og stadig være naturlig smuk?

Hairstroks - Hårstrå

2000kr.

Ønsker du den mest naturlige form for bryn, men bare ikke har dem selv, så er hairstroks det du skal have. Det er tynde hårstrå, som ligner ekstra hår i dit eget bryn, det giver fylde men ikke en kæmpe makering.

– Nyt sæt bryn

Hybrid Bryn - Kombinations bryn

2800kr.

Ønsker du et naturligt bryn men stadig med lidt mere dybte, så er hybrid bryn nok noget for dig. Her kombinere man hårstrå med en let skygge, hvilket også egner sig rigtig godt til dig der inden bryn har. 

– Nyt sæt bryn

Soft Shading - Skygge bryn

2500kr.

Soft shading er det nye sort, det giver en blødt og fint look, dog skygger man hele brynet så det får mere makering en de andre typer. Dog uden det behøver at se tattoveret ud. 

– Nyt sæt bryn

Eyeliner - Streg på vippekanten

2000kr.

Ønsker du den fine sorte eyeliner kant som fremhæver dine øjne så smukt. Kan du ikke tegne den selv længere eller føler du bare det hele går i et med huden. Ja så er eyeliner klart en god mulighed. Denne Eyeliner er med ekstra hale eller tykkelse. 

– Ny eyeliner med hale/ ekstra tyk

Eyeliner - Streg på vippekant - vippefortætning

1500kr.

Ønsker du en blid makering af dine øjn, som bare kan fremhæver dine øjne så smukt.  Ja så er det en vippefortætning du skal have. Det er en mini eyeliner som vil gøre at vipperne ser tætte og fyldigere ud, uden du vil tænke over det var en eyeliner kant.

– Ny eyeliner Vippefortætning

Læber - Lips - Læbepigmentering

2000kr.

Ønsker du smukke naturlige læber, med en diffineret flot læbekant, som afskiller hud fra læbe. Rigtig mange skandinaviere som har en læbekant der er uhjævn og glider farvemæssigt ud i huden. Der kan læbepigmentering gøre vild meget da man pigmentere hele læben med farve uden det bliver som en gammeldags  lipliner.

– Ny læbepigmentering 

Eyebrows – Bryn – Opfyldning

Tuch up (4-12 uger

500kr.

Tuch up (inden 12 måneder)

1000kr.

Tuch up (12-24 måneder)

1500kr.

Efter 2 år uden opfyldning påregnes et nyt sæt bryn, da vi skal opmåle og korigere igen. 

Eyeliner – Vippefortætning – Opfyldning

Tuch up (8-12 uger)

500kr.

Tuch up (inden 24 måneder)

1000kr.

Efter 2 år uden opfyldning påregnes et nyt sæt bryn, da vi skal opmåle og korigere igen. 

Lips – Læbepigmentering – Opfyldning

Tuch up (8-12 uger)

500kr.

Tuch up (inden 24 måneder)

1000kr.

Efter 2 år uden opfyldning påregnes et nyt sæt bryn, da vi skal opmåle og korigere igen. 

Hvad er permanent makeup

Permanent Makeup er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin Permanente Makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer

Behandlingens proceduren:

• Du bliver vejledt i hvilken kontur, der ville passe bedst til din ansigtsfacon. Du skal godkende, før vi kan fortsætte til næste trin.

• Der bliver påført lokalbedøvelse på området I 10-15min. (dog ikke hvis det er microblading)

• Selve behandlingen bliver udført.

• Efter behandlingen er det normal, at huden kan være hævet og rød, derfor kan den virke lidt uens.

• Efter behandlingen ser pigmenten meget mørk og markant ud. Du skal nu følge din plejevejledning grundigt. (den får du på dagen)

• Der vil opstå skorpe på huden efter 4-7 dage (læs herunder hvad du skal undgå i helingsperiode)

• Efter skorperne er faldet af, er det normal, at pigmenter falmer helt op til 60%, og nogen steder vil huden have skubbet ALT farve ud af huden. Derfor kan det være nødvendigt med 1-3 opfyldning, 6 uger efter. (Ved læber er helingsperioden 2 måneder)

I Helings periode:

•Mens huden heler, kan det klø, men derfor må du ikke kradse på området, da du kan ødelægge og kradse hul i den nye hud.

•Du må ikke lade det behandlede området bliver vådt.

•Ingen svømning, sauna og motion I healings periode (7-14 dage min.)

•Hvis du får lavet læber, må du ikke: drikke kaffe/the, spise skaldyr, eller bruge læbeprodukter i helingsperiode.

•Hvis du tidligere har haft herpes eller forkølelsessår, kan det risikere at gå i udbrud i helingsperiode. Du bør derfor hvis du skal have lavet læber – kontakte din læge for inden – så de kan udskrive en recept til dig, på tabletter, der mindsker udbruddet, og dermed også en bedre resultat.

•Det er meget individuelt, hvor meget huden tager imod farve, derfor kan du regne med 1-3 opfyldninger efterfølgende. Du betaler selvfølgelig kun for 1´ opfyldning ad gangen.

•Hvis du har fået lavet PMU et andet sted, hvor de enten er skæve, lagt for dybt eller farven ikke er, som den skulle være, så kan vi ikke garantere, at vi kan rette 100% op på problemet.

•Vi anbefaler en opfriskning ca. 1 gang om året for at holde resultatet vedlige. Går der mere end 1 år, hvor du ikke ønsker opfriskning, så vil pigmenterne falme mere og mere med tiden. De kan trække let rødlige eller blålige op, afhængige din huds undertone, det kan korrigeres dog under opfriskning. 

Jeg erklærer følgende som en klient: (Denne del underskrives på dagen)

1.Jeg er ikke gravid

2.Jeg bærer ikke nogen form for blodsygdomme, som diabetes, højblodtryk (som ikke er underkontrol).

3.Jeg har ikke indtaget e-vitamin eller fiskeolie de sidste 14 dage (Da det fortynder blodet)

4.Jeg bærer ikke HIV-virus eller Hepatitis B og C virus

5.Jeg har ikke oplevet nogen allergisk reaktion overfor hårfarver, eller farvning af vipper og bryn.

6.Jeg er over 18år.

7.Da det er et fremmed produkt jeg får i huden, kan det risikere at min hud kan reagere på det, i form af knopper eller irritationer.

8.Jeg har ikke fået fillers, restylane og botox indenfor de sidste 3 måneder.

9.Mennesker med healings problemer eller dem med en tendens til at få keloid ar, bedes oplyses til din behandler.

10.Det er vigtigt at passe godt på det behandlede område, jo bedre man passer på sit permanent makeup, jo bedre resultat får man også på lang sigt. 

11.Efter behandlingen er du ansvarlig for at holde området rent og holde den gode hygiejne, idet vi ikke kan stå ansvar for infektionen.

12.Permanent makeup er en forblivende behandling og derfor godkender du altid optegningen, før vi begynder at pigmentere. Derfor må det naturligvis forventes, at du er tilfreds med den optegning og facon du har godkendt, i det vi ikke kan ændre den når processen er udført.

13.Jeg er helt klar over denne information og giver mit samtykke til behandling med alle dets krav og konsekvenser.