Om Skøn krop

DIN SKØNHEDKLINIK

Hvem er jeg?

Hej skønne kvinder, jeg hedder Birgit Ziegler og er ejer af SkoenKrop.dk.

Jeg har boet i Singapore i over 25 år, hvor jeg ejede flere forskellige virksomheder, primært indenfor sko og modebranchen samt interiør. Jeg er nu kommet tilbage til min hjembys område og har taget hul på en ny rejse, denne gang med en online webshop.

Jeg brænder meget for at levere gode skønhedsprodukter sammen med en stærk service til mine kunder, og mit motto er, at alle skal forsøge at være den bedste udgave af sig selv. Mit mål med denne hjemmeside er, at tilbyde alle kvinder produkter, der forbedrer deres selvbillede og vigtigst af alt, at bringe glæde til deres liv gennem disse produkter.

Jeg føler, at det er vigtigt, at vi alle støtter de lokale virksomheder i området, og det vil altid være det sted, jeg betragter som hjemsted. Det er også derfor, vi tilbyder tjenester som levering til lokalområdet til en lav pris.

Med venlig hilsen,
Birgit Ziegler

Nyhed – Beauty webshop 

Instagram og Facebook – Skøn Krop

Vi kan nu tilbyde det bedste af det bedste, nemlig at I kan handle på nettet, lige når i har lyst og tid, men stadig med vores hjælp og ekspertise bag. 

Vi har glædet os meget til denne dag og håber I vil tage rigtig godt i mod den nye webshop. Der er lagt mange timer, samt kærlighed i denne webshop fordi den skulle være “VORES” webshop, som når I går ind til os i Skøn Krop. 


De varmeste hilsner 

Skøn Krop 

Brands

Produkter vi har i butikken og på webshoppen er fra følgende brands.