Om Skøn krop

DIN SKØNHEDKLINIK

Hvem er jeg?

Hej med jer, mit navn er Tina Busk og jeg er ejer af klinikken Skøn Krop. ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Her kommer lige lidt facts om hende i møder i klinikken til daglig. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Min første uddannelse var min højt elskede negleuddannelse, som jeg tog i 2011 (utroligt at tænke på at jeg snart runder 10år, som negleteknikker?)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg er i sin tid udlært i Matas Aars og senere hen blevet uddannet kosmetolog, hos Viborg helse praktik. Efterfølgende har jeg bygget en MASSE kurser på mine uddannelser og udfører idag bl.a. permanent makeup, henna brows, hifu behandlinger, akryl/ gele negle, shellac, eyelash extensions, Lash lift, hårfjerning, tandblegning, ansigtsbehandlinger og meget mere. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg har altid gået utroligt højt op i at mine kunder er tilfredse og glade, når de går fra min klinik, hvilket virkelig er det, der gør mit job helt fantastisk!

 

Jeg ser frem til at møde jer i klinikken.

Tina Busk

Nyhed – Beauty webshop 

Instagram og Facebook – Skøn Krop

Vi kan nu tilbyde det bedste af det bedste, nemlig at I kan handle på nettet, lige når i har lyst og tid, men stadig med vores hjælp og ekspertise bag. 

Vi har glædet os meget til denne dag og håber I vil tage rigtig godt i mod den nye webshop. Der er lagt mange timer, samt kærlighed i denne webshop fordi den skulle være “VORES” webshop, som når I går ind til os i Skøn Krop. 


De varmeste hilsner 

Skøn Krop 

Brands

Produkter vi har i butikken og på webshoppen er fra følgende brands.